De Rhapsody of ideas for Sustainable Fashion, die door de Library (programma manager Marion Vredeling) is ontwikkeld samen met Natasha van de Velden(PHD van de TU Delft), draagt bij aan een bredere discussie. De discussie betreft betere duurzame kleding, de productie hiervan en de recycling van kleding.

De tentoonstelling heeft inmiddels een behoorlijk debat en discussie op gang gebracht over “sustainability and fashion”. De discussie beperkt zich niet alleen tot onderzoekers en tentoonstelling bezoekers. Inmiddels zijn ook verschillende bedrijven en instellingen betrokken. Waaronder bijvoorbeeld de kledingmerken H&M, G-Star RAW en Mud Jeans.

We zijn trots dat we dit samen hebben bereikt!
De tentoonstelling was van 1 december 2016 tot 3 februari 2017 te zien in de Library (foto’s op Flickr)  van 8 tot 17 mei 2017 te zien bij de Saxion Hogeschool in Enschede. De tentoonstelling zal van Saxion doorreizen naar Rijkswaterstaat.

SG-RoSF