Op 23 september 2014 is Swets Information Services failliet verklaard. Swets was sinds 1999 tussenpersoon voor de TU Delft (samen met 10 andere UKB-bibliotheken) en uitgevers op het gebied van abonnementen op tijdschriften.

Wat betekent dit voor ons aanbod?

Al voor het faillissement van Swets, was de TU Delft Library in samenspraak met bibliotheekcommissies en/of klankbordgroepen van de faculteiten van de TU Delft actief bezig met het opschonen van het abonnementenpakket. Momenteel wordt gekeken of het pakket van (nog) gewenste tijdschriften bij een andere partner, in UKB verband, dan wel zelfstandig ondergebracht kan worden of dat de abonnementen op individuele basis bij de betreffende uitgevers voortgezet worden.

We doen ons uiterste best om de continuïteit van de huidige abonnementen te waarborgen.