TU Delft Library heeft een abonnement op diverse collecties van de JSTOR database. JSTOR is een non for profit digitale bibliotheek van meer dan 1,500 academische tijdschriften met 8 miljoen artikelen, 15,000 e-books and primaire bronnen.

Met je TU Delft account heb je onbeperkte toegang tot de volgende JSTOR collecties :

Arts & Sciences I, Arts & Sciences II, Arts & Sciences III (architecture), Arts & Sciences IV, Arts & Sciences Complement and Mathematics & Statistics. Je vindt deze collecties in Discover (vul JSTOR in en kies voor “doc type = database”) of via http://www.library.tudelft.nl/collecties/databases/.

Maar: er is tegenwoordig een uitbreiding tot meer informatie! JSTOR kwam kort geleden met een nieuw initiatief waarbij iedereen toegang krijgt tot archieven van meer dan 1200 tijdschriften. Iedereen kan een gratis account aanmaken voor het lezen van maximaal drie artikelen per twee weken.

Voor meer informatie: libraryjournal.com