Welcome to the Library

Na een try-out vorig jaar hebben wij, Marina Lebedeva en Anke Versteeg, besloten dat het een goed idee is om ons jaarlijks te presenteren op de alumnidag. Ondersteund bij het regelen en inrichten van een plaatsje in de aula door Annette Heijn en later op de avond spontaan aangevuld met de aanwezigheid van Library directrice Wilma van Wezenbeek, hebben we heel wat te woord gestaan. Onze kleine presentjes (boekenlegger en pen) waren zeer geliefd. De corporate brochure werd goed bekeken en interessant gevonden.

In de gesprekken wezen we de mensen op het voordeel op een bibliotheekpas voor alumni. En verder nodigden we mensen uit om de TU Delft Library te blijven bezoeken (LLC for a lifetime stay!) We vroegen onze bezoekers hun visitekaartje in te leveren (om op die manier contact met ze te kunnen blijven houden) en beloofden dat we één kaartje eruit zouden trekken om deze persoon samen met zijn afdeling of bedrijf een middag uit te nodigen om onze gast te zijn.
Het winnende bedrijf: Strategic NBD&Ventures, Guido Delver http://www.primevision.com/
Gepensioneerde Alumnus:  Ward@BM2.n

 

De volgende foto-impressie geeft de sfeer van de avond weer.

Terugblik op het gehele event: Celebrating the past, connecting to the future