Meer dan alleen boeken

Dé plek voor technisch-wetenschappelijke informatie

TU Delft Library is de grootste technisch-wetenschappelijke bibliotheek van Nederland en beschikt dus over heel veel relevante literatuur. Zoeken in de doe je via de zoekbox rechtsboven op onze website library.tudelft.nl

, samenwerken, bijtanken

Behalve literatuur biedt TU Delft Library ook een fijne plek om te studeren, om af te spreken met je projectgroepje of om gewoon even te relaxen.

Het Library Learning Centre (achter de aula) biedt:

  • Studieplekken
  • Projectruimtes
  • Coffee corner
  • Studentenhelpdesk
  • Pc’s en WiFi
  • Laptopbeveiligingssloten
  • Copy & print room

Speciaal in de tentamenperiode:

Hulp bij wiskunde en mechanica

Tijdens de reguliere tentamenperiodes kun je terecht bij de Wiskunde- & Mechanicahelpdesk als je vast loopt met het voorbereiden van je tentamens. De ouderejaars studenten van de helpdesk kunnen je snel weer op de goede weg helpen. je kunt langskomen bij de helpdesk in de centrale bibliotheek, maar je kunt ook vragen stellen via instant messenger.

Lid worden

Als TU- ben je automatisch lid van TU Delft Library. Je campuscard is dan je bibliotheekpas en met je NetID kun je gebruik maken van de pc’s. Ben je student van Inholland of De Haagse Hogeschool? Dan kun je kosteloos lid worden op vertoon van adreslegitimatie en je persoonlijke kaart van je onderwijsinstelling.