Op 5 juli 2011 is in de Gevangenpoort in Den Haag de “Canon van Zuid-Holland: de geschiedenis van Zuid-Holland in 50 verhalen” door de Zuid-Hollandse gedeputeerde Han Weber aangeboden aan Jozias van Aartsen, burgemeester van provinciehoofdstad Den Haag. In de Canon zijn foto’s en tekst uit onze Trésorcollectie opgenomen.

Geschiedenis van de TU Delft

In dit boekje wordt een hoofdstuk gewijd aan het ontstaan van de TU Delft. Van Koninklijke Akademie tot prestigieuze technische universiteit. Uitgever Erfgoedhuis Zuid-Holland gaf ons toestemming dit hoofdstukje te publiceren.

         

(Klik op de afbeelding voor volledige grootte)

Inzien of hebben?

Het boekje is een aanrader voor iedereen die meer over de geschiedenis van Zuid-Holland wil weten. Het ligt ter inzage op de leestafel in het Library Learning Centre, maar is natuurlijk ook gewoon in de boekwinkel te koop of te bestellen via Erfgoedhuis Zuid-Holland.

Uitgave van Erfgoedhuis Zuid-Holland
Jaar van uitgave: 2011
ISBN 90-77842-59-1
155 pagina’s