Multifunctionals

Vanaf 5 juli staan in de reproruimte nieuwe Multifunctionele Digitale Kopieer- en printerapparatuur (MFP’s) Deze multifunctionals hebben een nieuwe functionaliteit: een cardreader. Printen, scannen en kopiëren gaat straks heel gemakkelijk met het gebruik van de TU Delft campuskaart. Door uw campuskaart tegen de reader aan te houden, meldt u zich als het ware bij de machine aan en kunt u vervolgens uw -, - of kopieeropdracht laten uitvoeren. U hoeft dus geen inlogcodes meer te onthouden om bijvoorbeeld te kunnen kopiëren.

Printen wanneer het u uitkomt

Daarnaast hebt u de mogelijkheid om meerdere printopdrachten in te geven en deze vervolgens pas af te drukken waar en wanneer het u uitkomt. Niet meer na elke printopdracht naar de printer lopen om uw documenten op te halen, maar aanmelden met uw campuskaart en vervolgens alle documenten die in uw persoonlijke printerwachtrij staan laten uitvoeren. De printopdracht volgt u!

Info voor studenten

Als je gebruik wilt maken van de multifunctionals dien je een prepaid saldo te hebben.

Saldo ophogen
Dit gaat via een online systeem. Je hebt dus geen pasje of kaartje nodig. Het saldo ophogen kan via iDEAL. Het gestorte prepaid saldo blijft onbeperkt geldig, maar wordt niet terugbetaald. Mocht je geen mogelijkheid hebben om je saldo online op te hogen, dan is er bij de centrale bibliotheek een kast beschikbaar waar je het saldo kunt ophogen via chipbetaling.

Bron: Medewerkersportal en Studentenportal