Het is tentamentijd! We proberen het je zo aangenaam mogelijk te maken tijdens deze drukke periode.  Even pauzeren? Mooi weer? Kom het op! Wist je dat je als TU Delft student ook op het dak van de TU Delft Library op het wireless Eduroam netwerk kunt inloggen? Het signaal is het sterkst rond de kegel.

Relax en geniet van het mooie uitzicht!

Stress?

Heb je last van stress? Misschien is de workshop “Mindful Stress Relief” iets voor jou? Deze workshop is om te helpen als je fysiek en mentaal op spanningen reageert. Je krijgt dan bijvoorbeeld verkrampte spieren, nek- of schouderpijn, je slaapt slecht of krijgt rsi, buik-, hoofd- of maagpijn. Tijdens de workshop leer je je lichamelijk te ontspannen, waardoor je tot rust komt en beter functioneert. Je leert praktische ontspanningsoefeningen, gebaseerd op progressieve relaxatie.

Bij SmartStudie is een cd met oefeningen te verkrijgen zodat je ook thuis kunt oefenen. Door lichamelijk tot rust te komen leer je ook geestelijk tot rust te komen. Zo kan je dan beter omgaan met spanningen.

De workshop duurt anderhalf uur en er is geen eigen bijdrage.

Aanmelden kan hier.

De workshop vindt plaats in het gebouw Onderwijs & Studentenzaken, Jaffalaan 9a.